IPL ONTHARINGSAPPARAAT VOOR THUIS

ipl ontharingsapparaat voor thuis

ipl ontharingsapparaat voor thuis

Blog Article

slip

IPL of laser ontharen voor thuis gebruik


Misschien heb je helemaal geen zin om je te schikken naar de agenda van de schoonheidsspecialiste. Of schaam je je dusdanig voor je overbeharing dat je liever niet wil dat iemand het te zien krijgt. Misschien laat je budget niet toe dat je ongewenste haargroei professioneel laat aanpakken. Ben je het zat om iedere keer met het scheermesje van je man in de weer te gaan. Kortom, er zijn legio redenen waarom je eens rond zou kijken naar een IPL-apparaat voor thuisgebruik. Zoals je in het artikel Apparaat voor IPL-ontharen kunt lezen, moet je voor een professioneel IPL apparaat onwaarschijnlijk diep in de buidel tasten. Uiteraard absoluut af te raden om zonder enige kennis van zaken professioneel apparaat aan te schaffen. Durf of kan je niet naar de schoonheidsspecialiste en wil je toch je ongewenste haargroei aanpakken, dan ben je aangewezen op een IPL-apparaat voor thuis-gebruik.
Ga hier voor: Definitief laser of ipl ontharen
Ontharen met laser of IPL.

Onze ervaring met IPL is niet goedkoop, wel duurzaam
Hoewel een IPL-apparaat voor thuis lang niet zo duur is als een apparaat voor professioneel gebruik. Voor een IPL apparaatje moet je wel even een spaarvarkentje stukslaan. IPL apparaten kosten al snel tussen de 200 en 500 euro. Een heel stuk prijziger dan de reguliere ladyshave of epilady. Maar als het goed is, verdwijnen met IPL je ongewenste op den duur voor goed. Hier heb je wel meer dan één behandeling voor nodig, zeker wanneer je kiest voor een IPL-apparaat voor thuis. Dergelijke apparaten halen immers lang de waarden niet die professionele apparaten wél behalen.

Ervaringen IPL apparaten voor thuis-gebruik
Benieuwd naar de mogelijkheden voor thuis-gebruik?

Wat kan je wel, wat kan je niet met een IPL apparaat
IPL voor thuisgebruik is uiteraard niet bedoeld om cosmetische problemen zoals pigmentvlekken of acne aan te pakken. Ook ongewenste gezichtsbeharing valt buiten het bereik van doe-het-zelf IPL. Je kan dus gerust een apparaat aanschaffen om jezelf te trakteren op een IPL-behandeling tegen ongewenste haargroei, maar deze is dan alleen beperkt tot de benen, de bikinilijn en de oksels.

Report this page